Öğretmenler İlkokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, Öğrenen ve etkili bir okul, Toplum içindeki rollerini iyi bilen, İşbirliği içinde çalışabilen, Çevresine uyum sağlayabilen, Geleceğe umutla bakabilen, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, Nitelikli çağdaş, Demokratik ve Hoşgörü sahibi,Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını sağlamak, hayata ve bir üst öğrenime ilgi ve istidatlarına göre hazırlamak ve yönlendirmektir. Bütün öğrencilerimizin, düşlerinin peşinden emin adımlarla giderken aynı zamanda çevresinde de her türlü hareket ve tavırlarıyla örnek birer vatandaş olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: 3X3 BASKETBOL İL 2.LİĞİ

Saatler: Sabah : 08.30-12.00 Öğle : 13.00-14.35
Isınma: KALORİFER (DOĞAL GAZ)
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL FUTBOL